top of page
Zoeken
elssiep

Loslaten omdat het beter is...

Pffffff.... wat is het toch lastig om los te laten als je (lees Ć­k šŸ˜Œ) iets heel graag wil. Krampachtig vasthouden, omdat ik het zo graag goed wil doen, er in geloof, het mijn droom isā€¦


We weten dat iets vasthouden energie kost. Het is goed om te kijken of de energie die het kost om het vast te houden in verhouding staat met dat wat het zou ā€˜moetenā€™ geven. Is het in balans en slaat deze balans vooral door naar wat het jou geeft? Zo niet, dan is het goed om na te denken of loslaten niet beter is?!


Ik ben de laatste maanden druk bezig met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf Hemels Buiten. Ik wil graag een aanbod creƫren waar anderen rust kunnen vinden of de tijd nemen om die rust te voelen. Een aanbod wat divers is en waar jij uit kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen.


Met coaching, door weer op zoek te gaan naar dat wat jou blij maakt en het hervinden van jouw balans in het leven.

Retraites om jezelf een moment (dagdeel, dag, weekend) te gunnen om te ontladen en weer op te laden.

Meditaties die zorgen dat jij een uurtje ā€˜uitā€™ staat en even helemaal niks hoeft. Een reis naar binnen maken en ontdekken wat er zich aandient.


Als je een droom hebt en je bent bezig bent deze te verwezenlijken dan loop je tegen obstakels aan. Dingen lukken, mislukken, gaan anders dan gepland enzovoort. Alleen dat is niet wat je wilt. Dat is niet wat Ć­k wil! Ik wil zo graag dat het goed gaat, want het is mijn droom.


Met dromen is het alleen zo, dat je niet altijd in deze droom kan blijven en op een gegeven moment wakker wordt. En dat is nu bij mij het geval. Ik merk dat het toch stroperiger loopt dan ik had gehoopt. Ik ben met een vliegende start na mijn try-out er vol voor gedaan. Met bakken (lees containers) vol energie aan de slag gegaan met Hemels Buiten.


En nuā€¦ nu merk ik dat met alleen een wil ik niet altijd alles voor elkaar krijg zoals ik wens/hoop. Take it slow, take it easy. Langzaamaan en lange adem hebben en blijven gaan voor het doel, het beeld dat ik voor ogen heb. Hier en daar aanscherpen, anders doen, uitproberen en vooral genieten van het proces dat ik loop met af en toe wat tegenslagen.


Zonder tegenslagen geen groei!




22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page